NYHETER

Maria Möller, musiker och kvällens gäst

En konsert med mycket mellansnack eller en föreställning med mycket musik. Maria Möller jobbar fritt och brett och utan etiketter. Till föreställningen på Gävle Teater har Maria bjudit in en sångare som gäst. I januari får vi veta vem det är.


Info & Biljettbokning

Premiär 7 februari

Personligt, komiskt och delvis improvisatoriskt med Maria Möller, musiker och kvällens gäst.
– Musik och människor har ju det gemensamt att de kommer i många former och stilar. Jag har varit och är fortfarande nyfiken på de flesta. När bra möten uppstår så svänger det.
Gästerna Maria Möller bjudit in till de två kvällarna på Reginateatern presenteras i januari.


Info & Biljettbokning

The Greatest Christmas Show

Maria Möller, Rennie Mirro, Linda Pritchard, Jakob Samuel och Bosson i en spektakulär julshow i en av Sveriges häftigaste lokaler. Showen regisseras av Roine Söderlundh och har premiär 22 november.


Info & Biljettbokning

Galakonsert med Göteborgs Symfoniker

I år är det 20 år sedan Drottning Silvia grundade World Childhood Foundation. I närvaro av kungaparet gavs den 11 september en jubileumskonsert på Göteborgs Konserthus med Göteborgs Symfoniker under ledning av Maestro Gustavo Dudamel. Maria Möller var konferencier denna galakväll där musiken och barns rättigheter stod i fokus.

Stora Inspirationsdagen

Maria Möller underhåller och håller i trådarna som konferencier på Stora Inspirationsdagen i Kalmar 11 november och i Jönköping 12 november. Föreläsare är Mark Levengood, Petra Mede, Jonas Gardell, Kay Pollak m.fl.

 

Kryssning M Magasin

På M Magasins kryssning 6 – 7 oktober medverkar Maria Möller både som föreläsare och som artist, tillsammans med pianisten Maria Kvist. Föreläser gör också bl.a. Sven Wollter, Maria Rashidi, Birgitta Piper och Lasse Berg.

 

KONTAKT

För bokning och information
kontakta Maria Möller
E-post: kontakt@mariamoller.se
Tel: +4672 540 73 73

Maria Möller Produktion
Box 8057
104 20 Stockholm

©2019 MARIA MÖLLER | WEBPROD. BLOMILL